Sponsors of Wiimoteproject.com
IR Pens for Wiimote Whiteboard
Wiimote Project » Hardware Support » Bluetooth & Connectivity Help Center » Wiimote connected but not working
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Wiimote connected but not working  (Read 3288 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
*
Karma: +0/-0
Posts: 2
Offline Offline
View Profile Email
« on: May 03, 2008, 11:07:12 PM »

Alright, so I'm using a Kensington adapter, (That really tiny one, don't have model #), and BS stack, and its connecting in BS. I'm getting the packet icons going from the computer to the Wiimote, and it says its connected and working. However, GlovePIE is not working, and Johnny's head tracking program isn't working. The blue player indicator lights flash constantly, they never go solid.

Anyway, this is a very important project, and I haven't been able to find any help anywhere else. I feel really bad about joining this board just to complain about a problem, but I really need this to work...

Thanks.
Logged
Support Admin
*
Karma: +11/-3
Posts: 566
Offline Offline
View Profile WWW
« Reply #1 on: May 04, 2008, 02:19:08 AM »

I'm not sure about your BT connection but I used WiinRemote to get some initial response.

http://www.wiili.org/Wiimote

here you can see motions when you tilt the wiimote and you can use it as mouse and more...

if it fails - then try another bluetooth adapter and/or drivers
« Last Edit: May 05, 2008, 06:35:30 PM by UndCon » Logged

*
Karma: +0/-0
Posts: 2
Offline Offline
View Profile Email
« Reply #2 on: May 05, 2008, 04:46:34 PM »

For some reason, the buttons are working, but the accelerometer and rumble aren't.

My associate is having a wonderful time typing letters into the page, but other than that we aren't getting much use out of it.

I'm thinking it may be the adapter. Using model K33902, which isn't specifyed by the list as working, but other simililar models seem to be working.
Logged
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Clicky Web Analytics