Sponsors of Wiimoteproject.com
IR Pens for Wiimote Whiteboard
Wiimote Project » Hardware Support » Bluetooth & Connectivity Help Center » Was working fine, but not with a new wiimote.
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Was working fine, but not with a new wiimote.  (Read 5592 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
*
Karma: +0/-0
Posts: 7
Offline Offline
View Profile
« on: March 05, 2008, 11:35:54 PM »

I got the wiimote-whiteboard up and running perfectly with my brother's wiimote.
So I bought my on, but now it isn't working anymore!?
Any thoughts?
Logged
Wiki Admin
*
Karma: +5/-0
Posts: 124
Offline Offline
inio2 View Profile WWW
« Reply #1 on: March 06, 2008, 08:04:12 AM »

Are you having problems getting the Wii Remote connected to the computer, or getting the software to get data off of it?
Logged
*
Karma: +0/-0
Posts: 7
Offline Offline
View Profile
« Reply #2 on: March 06, 2008, 05:40:19 PM »

Are you having problems getting the Wii Remote connected to the computer, or getting the software to get data off of it?
It's not connecting to the computer.
Logged
Wiki Admin
*
Karma: +5/-0
Posts: 124
Offline Offline
inio2 View Profile WWW
« Reply #3 on: March 06, 2008, 06:31:36 PM »

That's odd, and a little concerning - though I think we'd be seeing more reports if Nintendo changed the Wii Remote to not work with PCs.

Have you tried using both the sync button and 1+2 button discovery methods?

For reference, are the two product IDs on the left side of the remote or label inside the battery compartment either:
Code:
FCC ID: POO-WC45   IC:4250A-WC45
or
Code:
FCC ID: UMB-WCF7   IC:6719A-WCF7
Logged
*
Karma: +0/-0
Posts: 7
Offline Offline
View Profile
« Reply #4 on: March 06, 2008, 09:32:40 PM »

I've used both methods, but neither of them work.
It says
Code:
FCC ID: POO-WC45   IC:4250A-WC45
on the left side and on the label inside the battery compartment.

My pc views the wiimote, but I'm not getting a connection (the green arrows don't appear).
Logged
Wiki Admin
*
Karma: +5/-0
Posts: 124
Offline Offline
inio2 View Profile WWW
« Reply #5 on: March 06, 2008, 09:37:20 PM »

Intersting, so not a hardware rev.  Dunno - I'm only familiar with the Mac side of things.
Logged
*
Karma: +0/-0
Posts: 7
Offline Offline
View Profile
« Reply #6 on: March 12, 2008, 07:29:27 PM »

Problem solved,

I 've re-installed the bluetooth software and now all is working like before.

My IR pen looks nifty, but I think I' going to need a brighter IR-LED.
Logged
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Clicky Web Analytics