Pages: [1]
  Print  
Author Topic: SOLVED - Security Code/PIN  (Read 5128 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
*
Karma: +0/-0
Posts: 7
Offline Offline
View Profile
« on: May 02, 2008, 09:25:31 pm »

In performing the six "Getting Connected" steps here

http://blogs.msdn.com/coding4fun/archive/2007/03/14/1879033.aspx

at step 4, my system will not allow me to skip without entering
a PIN. Will this be a problem and, if so, is there away around
it. Perhaps I'm missing something?
« Last Edit: January 06, 2009, 06:03:59 am by benpaddlejones » Logged
Support Admin
*
Karma: +11/-3
Posts: 566
Offline Offline
View Profile WWW
« Reply #1 on: May 02, 2008, 09:36:33 pm »

Don't you have the option "Do not use a passcode" (im typing from my memory here)

Do you have them radiobuttons in the lower left corner when trying to connect?
Logged

*
Karma: +0/-0
Posts: 7
Offline Offline
View Profile
« Reply #2 on: May 02, 2008, 10:00:31 pm »

Good question. When doing this I probably never looked at the rest of the dialog Smiley
I'll have to check this when I'm home tonight and get back to you.
Logged
*
Karma: +0/-0
Posts: 7
Offline Offline
View Profile
« Reply #3 on: May 07, 2008, 09:35:16 pm »

I have no options. Only a "More Info" button which explains the concept of a security code
and a "Pair Now" section which asks for a security code and provides a "Pair Now" button.
The "Skip" button exists but does not proceed to the next stage when pressed unless I
do a "Pair Now".
Logged
*
Karma: +0/-0
Posts: 8
Offline Offline
View Profile
« Reply #4 on: May 09, 2008, 12:17:46 am »

I had the same problem as you. I followed the instructions in this thread. http://www.wiimoteproject.com/wiimote-and-bluetooth-connectivity/success-nonbluesolei-stack-t623.0.htmlWhat kind of Bluetooth adapter are you using?
« Last Edit: May 09, 2008, 12:19:21 am by frdmboss » Logged
*
Karma: +0/-0
Posts: 7
Offline Offline
View Profile
« Reply #5 on: May 13, 2008, 04:15:17 pm »

Kensington Bluetooth USB Adapter2.0
Logged
*
Karma: +0/-0
Posts: 7
Offline Offline
View Profile
« Reply #6 on: May 13, 2008, 04:23:39 pm »


http://www.wiimoteproject.com/wiimote-and-bluetooth-connectivity/success-nonbluesolei-stack-t623.0.html


This did the trick. Thanks.
Logged
*
Karma: +0/-0
Posts: 1
Offline Offline
View Profile Email
« Reply #7 on: July 18, 2008, 03:44:36 am »

I'm having the same problem...  I am excited to see that it has been resolved.  However, the link is broken so I cannot see the solution. Yikes!
Logged
Support Admin
*
Karma: +49/-0
Posts: 1178
Offline Offline
benpaddlejones@live.com.au View Profile WWW Email
« Reply #8 on: July 18, 2008, 04:45:11 am »

http://www.wiimoteproject.com/wiimote-and-bluetooth-connectivity/success!-non-bluesolei-stack!/
Logged


See my full profile and links on my Google Profile: http://www.google.com/profiles/benpaddlejones
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Clicky Web Analytics