Sponsors of Wiimoteproject.com
IR Pens for Wiimote Whiteboard
Wiimote Project » Hardware Support » Bluetooth & Connectivity Help Center » Wiimote not found in HID device list
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Wiimote not found in HID device list  (Read 6362 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
*
Karma: +1/-0
Posts: 1
Offline Offline
View Profile Email
« on: June 18, 2008, 01:32:44 AM »

I just purchased a TRENDnet TBW-101UB Bluetooth adapter and was able to get Wiimote to be recognized.  I ran the wiimotewhiteboard and it comes up with "Exeption: wiimote not found in HID device list".  I am running Windows XP.  I cannot seem to find anything wrong as I do have things in my HID device list.

This is what I have:
Bluetooth Remote Control
Bluetooth Virtual HID Keyboard
HID-Compliant consumer control device

Any help would be greatly appreciated.

Cheers
David Salmon
Logged
*
Karma: +0/-0
Posts: 3
Offline Offline
View Profile
« Reply #1 on: June 19, 2008, 05:36:15 PM »

I am getting the exact same issue. The Wiimote lists as a "Bluetooth HID Joystick" under Device Manager, but it's got the yield sign over it indicating there's a problem with the drivers. And of course any any Wiimote-related app I start states that it cannot find the Wiimote in the HID Device List.

My BL Bluetooth software can find the Wiimote and connect to it just fine, tho I am apparently having problems getting it "paired". Every time I try to pair it up, I get an authorization failure.. despite using no password on the pairing. Can anyone offer any suggestions?
Logged
*
Karma: +0/-0
Posts: 1
Offline Offline
View Profile Email
« Reply #2 on: July 06, 2008, 08:23:55 PM »

I am getting the exact same issue. The Wiimote lists as a "Bluetooth HID Joystick" under Device Manager, but it's got the yield sign over it indicating there's a problem with the drivers. And of course any any Wiimote-related app I start states that it cannot find the Wiimote in the HID Device List.

My BL Bluetooth software can find the Wiimote and connect to it just fine, tho I am apparently having problems getting it "paired". Every time I try to pair it up, I get an authorization failure.. despite using no password on the pairing. Can anyone offer any suggestions?
Logged
*
Karma: +0/-0
Posts: 1
Offline Offline
View Profile Email
« Reply #3 on: July 09, 2008, 05:00:01 AM »

I'm having the same problem ... no solutions to offer though...
Logged
Support Admin
*
Karma: +11/-3
Posts: 566
Offline Offline
View Profile WWW
« Reply #4 on: July 09, 2008, 09:59:30 AM »

For some reasons the connection to the Wiimote is very troublesome

I have no idea what causes this, probably depending on the bluetooth stack being used

Mine worked straight out of the box...on XP
Logged

Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Clicky Web Analytics