Wiimote Project » Hardware Support » Bluetooth & Connectivity Help Center » Wiimote not found in HID device list
: [1]
   
: Wiimote not found in HID device list  ( 8086 )
0 and 1 Guest are viewing this topic.
*
Karma: +1/-0
: 1
Offline Offline
« : June 17, 2008, 04:32:44 PM »

I just purchased a TRENDnet TBW-101UB Bluetooth adapter and was able to get Wiimote to be recognized.  I ran the wiimotewhiteboard and it comes up with "Exeption: wiimote not found in HID device list".  I am running Windows XP.  I cannot seem to find anything wrong as I do have things in my HID device list.

This is what I have:
Bluetooth Remote Control
Bluetooth Virtual HID Keyboard
HID-Compliant consumer control device

Any help would be greatly appreciated.

Cheers
David Salmon
*
Karma: +0/-0
: 3
Offline Offline
« #1 : June 19, 2008, 08:36:15 AM »

I am getting the exact same issue. The Wiimote lists as a "Bluetooth HID Joystick" under Device Manager, but it's got the yield sign over it indicating there's a problem with the drivers. And of course any any Wiimote-related app I start states that it cannot find the Wiimote in the HID Device List.

My BL Bluetooth software can find the Wiimote and connect to it just fine, tho I am apparently having problems getting it "paired". Every time I try to pair it up, I get an authorization failure.. despite using no password on the pairing. Can anyone offer any suggestions?
*
Karma: +0/-0
: 1
Offline Offline
« #2 : July 06, 2008, 11:23:55 AM »

I am getting the exact same issue. The Wiimote lists as a "Bluetooth HID Joystick" under Device Manager, but it's got the yield sign over it indicating there's a problem with the drivers. And of course any any Wiimote-related app I start states that it cannot find the Wiimote in the HID Device List.

My BL Bluetooth software can find the Wiimote and connect to it just fine, tho I am apparently having problems getting it "paired". Every time I try to pair it up, I get an authorization failure.. despite using no password on the pairing. Can anyone offer any suggestions?
*
Karma: +0/-0
: 1
Offline Offline
« #3 : July 08, 2008, 08:00:01 PM »

I'm having the same problem ... no solutions to offer though...
Support Admin
*
Karma: +11/-3
: 566
Offline Offline
« #4 : July 09, 2008, 12:59:30 AM »

For some reasons the connection to the Wiimote is very troublesome

I have no idea what causes this, probably depending on the bluetooth stack being used

Mine worked straight out of the box...on XP

: [1]
   
 
:  

Clicky Web Analytics