Sponsors of Wiimoteproject.com
IR Pens for Wiimote Whiteboard
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: WiimoteTest question  (Read 2929 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
*
Karma: +0/-0
Posts: 7
Offline Offline
View Profile
« on: May 13, 2008, 10:16:37 PM »

OK, I'm connected, etc. etc.

Now I'm building/running WiimoteTest but am failing on this call:
                  
  if(HIDImports.HidD_GetAttributes(mHandle.DangerousGetHandle(), ref attrib))

for all devices. Under HID the device manager shows

Bluetooth Remote Control
Bluetooth Virtual HID Device
HID-conpliant consumer control device
USB Human Interface Device

None of these has the VID/PID pair that the program expects

   private const int VID = 0x057e;
   private const int PID = 0x0306;

but that's OK (for now) because to get to the code that checks the VID/PID I must
pass the above call.

Any suggestions are welcome.

Logged
*
Karma: +0/-0
Posts: 7
Offline Offline
View Profile
« Reply #1 on: May 13, 2008, 11:09:11 PM »

A little update...when I disconnect the Wiimote completely I don't see any change in
the devices listed in the Device Manager, and the list of devices enumerated with this
statement (in the WiimoteTest code)

  while(HIDImports.SetupDiEnumDeviceInterfaces(hDevInfo, IntPtr.Zero, ref guid, index, ref diData))

does not change. Does this sound like a driver issue perhaps? Do I need another layer
of software (device driver) wrapped around what is installed with the device?

Also, in the Bluetooth Connection Status dialog I am seeing activity with button presses
(received) so clearly the device is working.

The Bluetooth adapter is a Kensington USB device.
Logged
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Clicky Web Analytics