Wiimote Project » Hardware Support » Bluetooth & Connectivity Knowledge Center » Connectivity for Johnny Lee's Multipoint Grid
: [1]
   
: Connectivity for Johnny Lee's Multipoint Grid  ( 4198 )
0 and 1 Guest are viewing this topic.
*
Karma: +0/-0
: 18
Offline Offline
« : July 10, 2009, 07:47:49 PM »

Hey guys, I tried connecting my Wiimote to my computer and after i while I got it connected. I even ran the Wiimote test app that is included with Johnny's source code. All of it works perfectly. However, when I tried running the Multipoint grid, it keeps saying that it cannot find any Wiimotes.
I checked my bluetooth and it is showing the connection and I ran the test app too. So I dont really know what to do. I would really appreciate any help here.
thanks a lot guys.

-Akshay
Support Admin
*
Karma: +49/-0
: 1178
Offline Offline
MSN Messenger - benpaddlejones@live.com.au
« #1 : July 10, 2009, 11:48:33 PM »

akshaysc
I'm guessing your not using Bluesoliel, from memory JCL's code is locked to Bluesoleil.

benpaddlejones :)


See my full profile and links on my Google Profile: http://www.google.com/profiles/benpaddlejones
*
Karma: +0/-0
: 18
Offline Offline
« #2 : July 11, 2009, 01:59:50 AM »

Oh I did not know that. I will try it out asap. Thanks so much for that!

-AKshay
*
Karma: +0/-0
: 18
Offline Offline
« #3 : July 11, 2009, 04:18:06 PM »

I installed Bluesoleil and now my computer can't even act as a bluetooth device. It also connect my Wiimote as a HID device :(
: [1]
   
 
:  

Clicky Web Analytics