Author Topic: SOLVED - Security Code/PIN  (Read 9704 times)

Offline ccr

  • *
  • Posts: 7
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
on: May 02, 2008, 04:25:31 PM
In performing the six "Getting Connected" steps here

http://blogs.msdn.com/coding4fun/archive/2007/03/14/1879033.aspx

at step 4, my system will not allow me to skip without entering
a PIN. Will this be a problem and, if so, is there away around
it. Perhaps I'm missing something?
« Last Edit: January 06, 2009, 12:03:59 AM by benpaddlejones »



Offline UndCon

  • Support Admin
  • *
  • Posts: 566
  • Karma: +11/-3
    • View Profile
    • UndCon
Reply #1 on: May 02, 2008, 04:36:33 PM
Don't you have the option "Do not use a passcode" (im typing from my memory here)

Do you have them radiobuttons in the lower left corner when trying to connect?



Offline ccr

  • *
  • Posts: 7
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Reply #2 on: May 02, 2008, 05:00:31 PM
Good question. When doing this I probably never looked at the rest of the dialog :)
I'll have to check this when I'm home tonight and get back to you.



Offline ccr

  • *
  • Posts: 7
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Reply #3 on: May 07, 2008, 04:35:16 PM
I have no options. Only a "More Info" button which explains the concept of a security code
and a "Pair Now" section which asks for a security code and provides a "Pair Now" button.
The "Skip" button exists but does not proceed to the next stage when pressed unless I
do a "Pair Now".



Offline frdmboss

  • *
  • Posts: 8
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Reply #4 on: May 08, 2008, 07:17:46 PM
I had the same problem as you. I followed the instructions in this thread. http://www.wiimoteproject.com/wiimote-and-bluetooth-connectivity/success-nonbluesolei-stack-t623.0.htmlWhat kind of Bluetooth adapter are you using?
« Last Edit: May 08, 2008, 07:19:21 PM by frdmboss »



Offline ccr

  • *
  • Posts: 7
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Reply #5 on: May 13, 2008, 11:15:17 AM
Kensington Bluetooth USB Adapter2.0



Offline ccr

  • *
  • Posts: 7
  • Karma: +0/-0
    • View Profile

Offline coller

  • *
  • Posts: 1
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Reply #7 on: July 17, 2008, 10:44:36 PM
I'm having the same problem...  I am excited to see that it has been resolved.  However, the link is broken so I cannot see the solution. Yikes!



Offline benpaddlejones

  • Support Admin
  • *
  • Posts: 1178
  • Karma: +49/-0
    • View Profile
    • Inter.Connect.Ed