Author Topic: Was working fine, but not with a new wiimote.  (Read 9777 times)

Offline Telbar

  • *
  • Posts: 7
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
on: March 05, 2008, 02:35:54 PM
I got the wiimote-whiteboard up and running perfectly with my brother's wiimote.
So I bought my on, but now it isn't working anymore!?
Any thoughts?



Offline inio

  • Wiki Admin
  • *
  • Posts: 124
  • Karma: +5/-0
    • View Profile
    • my Wii Remote projects
Reply #1 on: March 05, 2008, 11:04:12 PM
Are you having problems getting the Wii Remote connected to the computer, or getting the software to get data off of it?



Offline Telbar

  • *
  • Posts: 7
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Reply #2 on: March 06, 2008, 08:40:19 AM
Are you having problems getting the Wii Remote connected to the computer, or getting the software to get data off of it?
It's not connecting to the computer.



Offline inio

  • Wiki Admin
  • *
  • Posts: 124
  • Karma: +5/-0
    • View Profile
    • my Wii Remote projects
Reply #3 on: March 06, 2008, 09:31:36 AM
That's odd, and a little concerning - though I think we'd be seeing more reports if Nintendo changed the Wii Remote to not work with PCs.

Have you tried using both the sync button and 1+2 button discovery methods?

For reference, are the two product IDs on the left side of the remote or label inside the battery compartment either:
Code: [Select]
FCC ID: POO-WC45   IC:4250A-WC45or
Code: [Select]
FCC ID: UMB-WCF7   IC:6719A-WCF7



Offline Telbar

  • *
  • Posts: 7
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Reply #4 on: March 06, 2008, 12:32:40 PM
I've used both methods, but neither of them work.
It says
Code: [Select]
FCC ID: POO-WC45   IC:4250A-WC45 on the left side and on the label inside the battery compartment.

My pc views the wiimote, but I'm not getting a connection (the green arrows don't appear).



Offline inio

  • Wiki Admin
  • *
  • Posts: 124
  • Karma: +5/-0
    • View Profile
    • my Wii Remote projects
Reply #5 on: March 06, 2008, 12:37:20 PM
Intersting, so not a hardware rev.  Dunno - I'm only familiar with the Mac side of things.



Offline Telbar

  • *
  • Posts: 7
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Reply #6 on: March 12, 2008, 11:29:27 AM
Problem solved,

I 've re-installed the bluetooth software and now all is working like before.

My IR pen looks nifty, but I think I' going to need a brighter IR-LED.