Author Topic: Wii-mote connects then straight away disconnects...?  (Read 8974 times)

Offline tlx494

  • *
  • Posts: 3
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Hey all,

I'm having trouble connecting my wii-mote to my computer. I know the problem is not in my Bluetooth dongle, because I have several and have already tried many. I am using the default Microsoft Bluetooth stack.

When I connect my wii-mote to the computer, it says "This device has been successfully added to your computer." and then it goes on to install the drivers. A few seconds later, my wii-mote decides to disconnect suddenly. I have tried so many times and would really appreciate some help.

Thanks!

tlx494



Offline tlx494

  • *
  • Posts: 3
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Reply #1 on: March 16, 2013, 10:04:41 PM
By the way, I am running Windows 7 Ultimate 64 bit.



Offline boonjin

  • *
  • Posts: 929
  • Karma: +28/-0
  • Smoothboard Developer
    • View Profile
    • Smoothboard
Reply #2 on: March 18, 2013, 06:20:29 PM
By the way, I am running Windows 7 Ultimate 64 bit.

Are you using a genuine Wii Remote? Non-genuine Wiimotes may have issues connecting to the computer.

Also, if you are using the Wii Remote Plus, you will need to use the Toshiba Bluetooth Stack.

Regards,
Boon Jin

Smoothboard
Wii Whiteboard/Wiimote Whiteboard with annotation features and collaborate with multiple iPads and Android Tablets!

Smoothboard for Mac
Using a Mac? Now you can annotate on PowerPoint or Keynote slideshows!

BoonJin[/url