Author Topic: Nunchuck Help!  (Read 6177 times)

Offline judetju

  • *
  • Posts: 2
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
on: August 25, 2009, 01:40:59 PM
      i was so excited when i found out that i could use my wiimote and nunchuk to play hl2 or zelda oot.  Problem is i have connected my wiimote and nunchuk, and ran a glovpie script that works for so many other people, but my nunchuk seems to have an odd problem that no amount of searching has helped me with. the analog stick doesnt work. i press down, and left, that works fine, but up and right seem to be where the problem is, when i press up, my computer seems to register it as down and when i press right it seems to register it as left. i dont know what to do, and all of the buttons work correctly its just the analog sticks, and whats worse it, it does the same when i use my classic controller  >:(! please can someone help me to shed some light on this problem. any amount of information will be appreciated.

ps. when using the nunchuk with my wii it works fine.

i use bluesoliel bluetooth software that connects to the wiimote fine.
and i have a dell broadcom device said to work fine on the wiki's that ive read.
« Last Edit: August 25, 2009, 01:45:46 PM by judetju »



Offline benpaddlejones

  • Support Admin
  • *
  • Posts: 1178
  • Karma: +49/-0
    • View Profile
    • Inter.Connect.Ed
Reply #1 on: August 25, 2009, 06:02:29 PM
judetju
All I can add from the info you have provided is its not a Bluettoth or system issue. It looks like a Glovepie, script or hardware issue.

Can you borrow a friends offciial Wiimote & Nunchuck to test?

benpaddlejones :)


See my full profile and links on my Google Profile: http://www.google.com/profiles/benpaddlejones


Offline judetju

  • *
  • Posts: 2
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Reply #2 on: August 27, 2009, 01:35:13 PM
unfortunately its the  same result, the glovpie script seems  to work for other people  aswell.



Offline benpaddlejones

  • Support Admin
  • *
  • Posts: 1178
  • Karma: +49/-0
    • View Profile
    • Inter.Connect.Ed
Reply #3 on: August 27, 2009, 06:15:24 PM
judetju
Can you get a script that works on another computer then run that script on yours?

If still not working try deleteing the Bluetooth HID, unistalling Glovepie then reinstall all from the latest Glovepie version.

:)

benpaddlejones


See my full profile and links on my Google Profile: http://www.google.com/profiles/benpaddlejones