Author Topic: Displaying photo attachments in postings  (Read 9572 times)

Offline zainey

  • *
  • Posts: 64
  • Karma: +2/-0
    • View Profile
on: April 28, 2009, 04:50:41 AM
Hi,

I have downloaded photo attachments to a posting, but my efforts to display them have not worked.

The photos are displayed in edit mode, but not in general browsing mode.

It may be something simple I have missed but its very exaspirating trying to make it work.

My posting is here: http://www.wiimoteproject.com/project-ideas/wireless-wii-motion-plus-adapter-mod-concept/


Thanks.



Offline dice

  • Site Admin
  • Administrator
  • *
  • Posts: 441
  • Karma: +18/-0
    • View Profile
    • Wiimote Project
Reply #1 on: April 28, 2009, 02:43:20 PM


I can see them, or are you trying to use the images that you upload in the post?



Offline zainey

  • *
  • Posts: 64
  • Karma: +2/-0
    • View Profile
Reply #2 on: April 28, 2009, 09:22:24 PM

Thank-you Dice for your prompt response.


Quote
I can see them, or are you trying to use the images that you upload in the post?

I would like to use the images that I uploaded in the post.

It seems these images only appear once you are logged in.

Due to the large potential interest in the Wii MotionPlus, I would like to see the images appear for all persons looking at the article.


Thanks.



Offline dice

  • Site Admin
  • Administrator
  • *
  • Posts: 441
  • Karma: +18/-0
    • View Profile
    • Wiimote Project
Reply #3 on: April 29, 2009, 10:47:19 AM
Attachments can only be seen by member for security reason.  If you are just uploading images and want to share the images.  I would suggest you use a image uploading site, there are tons of free ones, I even run a small one.  GivePix.com if you sign up there and pm me your account name I can upgrade the account.

Others you can use
http://tinypic.com/
http://imageshack.us/

Thanks for your understanding in this matter.

Dice