Wiimote Project

Hardware Support => IR Pens => Topic started by: FrenchFries45 on December 01, 2008, 11:22:45 PM

Title: No tracking Windows Vista x64
Post by: FrenchFries45 on December 01, 2008, 11:22:45 PM
Hello. 

I'm new to this forum, and I am not sure that this is the correct board to post this in.  Anyways, my problem is...

I was curious as to why I lose tracking with Windows Vista x64.  I am able to successfully link the Wiimote and can bring up the calibration screen, however, after successfully calibrating, I am unable to move or click with the pointer.  It is inactive after the calibration.  If I do press the A button or use Wiimote Whiteboard to recalibrate, it is able to do so, and then once again I lose tracking. 

I am using basic Vista software drivers for my USB Bluetooth adapter.  I know this adapter works, I have done it on another Vista PC, but I am unsure if it was  64 bit.  I also have no problems in Windows XP 32 bit, using the same adapter.  Any help would be greatly appreciated.

Thanks.
Title: Re: No tracking Windows Vista x64
Post by: hagoh88 on December 02, 2008, 02:42:03 AM
Are you using Boon Jin's smoothboard?

hagoh
Title: Re: No tracking Windows Vista x64
Post by: FrenchFries45 on December 02, 2008, 08:10:46 AM
Nope.  I'm using Wiimote Whiteboard v0.3.  I have used it before on other systems without problem.  I just found out the other laptop I used the program with was 32 bit, not 64.  So if there's any way to get cursor tracking on Vista x64, that would be great.
Title: Re: No tracking Windows Vista x64
Post by: benpaddlejones on December 02, 2008, 05:55:30 PM
FrenchFries45
Use Boonjin's Smoothboard will fix your problem.

download from the downloads or from boonjins site http://www.boonjin.com/wp (http://www.boonjin.com/wp)

benpaddlejones