Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Dorena

Pages: 1
1
I removed all the HID devices and rebooted.  Then launched Smoothboard.  It starts in the SmoothConnect mode and cannot find the Wiimote.   It eventually errors out:  "Smoothboard 2 has stopped working"

I remove the batteries on the wiimote each time I reboot (gives me something to do) and press 1 & 2 during the entire time the smoothboard is on.  This is a new remote that hasn't been used before.   Perhaps it is defective?  Although Soliel was able to detect it and "connect" to it.

Thanks!

2
I am on a Dell laptop running Windows 7 (64 bit).  I have the dongle from wiiteachers.  I plug it in and it automatically installs the MS Stack.  But when I try to add a device no devices are recognized. 

So I loaded the BlueSoleil software that came with the dongle (IVT2.7.0.13) and followed the procedure for connecting the device.  BlueSoleil recognizes and connects with the wiiremote, but when I check in device manager there is an error with the driver.  (Its calling it a HID joystick or something.  I tried to change the driver manually to a second option and it didn't help.)

So I unistall BlueSoleil and download smoothboard.  There is no recognition at all.  (MS stack in place again)
My HID list is attached:  HID compliant consumer control device, 3 HID compliant devices, 2 USB Input Devices, Wacom HID digitizer, Wacom HID pen, Wacom Virtual HID driver.

Pages: 1