Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - scienceseuss

Pages: 1
1
Bluetooth & Connectivity Knowledge Center / wiimote connection weirdness
« on: August 31, 2010, 12:03:30 PM »
I have had trouble connecting my wiimote since I started trying.  First it was a bad bluetooth adapter, now its... well, I don't know really.  I connected the wiimote successfully on the first try, and played around with smoothboard for a while.  Then I closed smoothboard, allowed the wiimote to disconnect, then a little later I went to open smoothboard again, and it took like 10 minutes of trying to connect.  Today, after the computer was off all night, I haven't been able to connect at all... actually, it did connect for a moment, but then disconnected immediately.  I've checked the HID list and tried clearing it out, but that doesn't do anything.  I'm running XP pro, with SP3, with a cambridge usb bluetooth dongle on the XP stack.  Oh, and I guess I should mention that all the wiimotes I've tried have been used with a Wii console. help?

2
I'm confused.  I've got XP pro (fully updated with SP3), and I'm running Smoothboard 2.0 Dongle pack.  I have the mini BT dongle from wiiteachers.com plugged in, and it shows up as working properly in Device manager, but I can't connect any bt devices to - including the wiimote.  I've tried a couple cell phones and the wiimote.  I'll be trying it on another computer ASAP, but for now is there something I'm missing?  I've read the self-help guide, but I'm still a little lost as to where I'm supposed to go if I can't even get my bluetooth to recognize anything.

Help?!

Thanks,
Jared

Pages: 1