Wiimote Project

Wiimote Projects => Wiimote Desktop VR/Head Tracking => Topic started by: fffanatic1018 on February 10, 2008, 07:47:27 PM

Title: error messages
Post by: fffanatic1018 on February 10, 2008, 07:47:27 PM
I tried setting stuff up today and got an error message.  i set up the wiimote through my new ibmT61(vista) and that worked properly, but when i downloaded the program (WiiDesktopVR) i got this error message

(http://i12.photobucket.com/albums/a203/soltaritroop/Untitled767.jpg)

after i click continue i get this

(http://i12.photobucket.com/albums/a203/soltaritroop/Untitled.jpg)

then i get this

(http://i12.photobucket.com/albums/a203/soltaritroop/Untitled8.jpg)

help?

My wiimote is definately connected because i get a different 2nd error message if the wiimote isnt connected
Title: Re: error messages
Post by: tillydevine on February 10, 2008, 09:08:50 PM
I got the same kinda message. Try starting the program in 'Compatible for Windows XP Service PAck 2' mode. Just right click the application, go to properties (I think) and change it there. This worked for me.

Good luck and have fun!
Title: Re: error messages
Post by: fffanatic1018 on February 10, 2008, 09:20:16 PM
no luck
Title: Re: error messages
Post by: atomriot on February 10, 2008, 11:45:47 PM
try setting the useWiimote variable to false (i think thats what it is, i dont have the code in front of me)

also try first running in windowed mode. near the wiimote bool there is a fullscreen bool set it to false to run windowed.

also, you could step through the code and see what blows up, i.e. open the code and just hit F10 until you get an error and note the line you got an error, then do it again but before you get to that line, hit F11 to step into the process, thats a good way to see where the problem lies