Author Topic: Having a few issues...Probably simple errors....  (Read 3787 times)

Offline benbarber

  • *
  • Posts: 4
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
on: February 18, 2008, 05:04:08 PM
Hey Guys

Just had a go with my WiiMote, and got everything running fine, but, its not in 3d.

I did like the video said, put the wiimote where the sensor bar was, and hold the sensor bar, but it wouldn't become 3d! I was holding the sensor bar in front of me, where should I be holding it? I don't have any infared LEDs or glassed for that matter to fit them to, so is it ok to use the sensor bar?

What am I doing wrong?

Much appreciated

Ben




Offline ZaPPZion

  • *
  • Posts: 137
  • Karma: +11/-1
    • View Profile
Reply #1 on: February 19, 2008, 03:38:58 AM
It's not actually a mistake of yours. Using the sensor bar works fine. Only thing that makes it not look 3D, is your eyes. Your eyes are looking from 2 different angles, and then your brains compute 1 picture of it. But the screen you're using is flat, and the awesome effect you saw on the small movie of Johnny Lee is made by 1 eye (a camera). Maybe you can try and close 1 eye. That definately will make it look more 3D.



Offline benbarber

  • *
  • Posts: 4
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Reply #2 on: February 20, 2008, 03:37:45 PM
You been serious? So just close an eye and it may work. If I were to get my phone, and put the sensor bar under the phone, and look through the phone screen, will it be in 3d then?

Well.....got it all working the other night, but still wasn't in 3d. I'll get it set up tomorrow and try again.

Also, I was using it on my laptop screen, as I don't have any means of transfering picture onto my TV. Any ideas how? I have an S-Video port, so I could use that. So is it a case of getting a cable?



Ben