Wiimote Project

Wiimote Projects => Wiimote Interactive Whiteboard => Topic started by: Qdata9 on June 13, 2008, 03:52:49 PM

Title: Can't get the Wiimote Whiteboard Software to work.
Post by: Qdata9 on June 13, 2008, 03:52:49 PM
I have connected my wiimote to my computer, but when I try to run the software downloaded from the website for the Whiteboard, i get this error immediately:

The application failed to initialize properly (0xc0000135).  Click on OK to terminate the application.

What do I need to do to fix this?
Title: Re: Can't get the Wiimote Whiteboard Software to work.
Post by: UndCon on June 14, 2008, 04:28:20 AM
you need this:

http://www.wiimoteproject.com/support/error-0xc0000135-t701.0.html#msg2804
Title: Re: Can't get the Wiimote Whiteboard Software to work.
Post by: falconmaster on July 05, 2008, 09:43:02 PM
you need this:

http://www.wiimoteproject.com/support/error-0xc0000135-t701.0.html#msg2804

I am using Vista 64 bit version and when I try to run the wiiwhiteboard.exe my coputer goes top blus screena and crashes. What can i do? I really want to be able to do this
Title: Re: Can't get the Wiimote Whiteboard Software to work.
Post by: benpaddlejones on July 05, 2008, 10:32:37 PM
Falconmaster
Could be two issues:
1. Johnny's software has a few 64bit bugs use Bonjin's http://www.boonjin.com/wp/ (http://www.boonjin.com/wp/) much more functional and updated software anyway.

2. A there have been a number of similar problems caused by bluetooth issues. If the above software change doesn't fix it; First read all the similar posts you may find a solution has already been identified. If not post a new topic with your problem, BT device and BT software (it's important you read other topics first, saves double handling).

Benpaddlejones  ;D
Title: Re: Can't get the Wiimote Whiteboard Software to work.
Post by: falconmaster on July 07, 2008, 04:12:48 PM
Thanks for the link to the software! It works!!!! Finding my wiimote every time is a little annoying with blue tooth. Does the wiimote power button actually turn on? does it have to be found by the computer first. It seems that it only turns off the wiimote. Thanks again!!