Author Topic: having problems with my computer shutting down  (Read 5816 times)

Offline das867

  • *
  • Posts: 2
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
on: May 16, 2008, 03:12:15 PM
ya, i'm having problem with my wiimote software. i'm using the new bluesoleil bluetooth driver and a d-link db-120 bluetooth adapter. the wiimote connects to teh software just fine and it shows up a a HID, the problem starts when i try to start the wiimote software. i downloaded the whiteboard v.2 adn extracted it all to my documents then read the text file, then clicked teh .exe file. i waited for a few secoonds the my screen turned black and my computer restarted. after it finished rebooting i tried the smae thing again with the same result, after it rebooted for the second time, i downloaded whiteboard v0.1 and click the executable. the same thing happened, so i downloaded wiinremote and stated it withe the same result, could anyone help me with this?

computer
make: dell dimension 4500
OS: MS Windows XP SP3
Proccesor: intel pentium 4 2.4GHz
memory: 1GB
hard drive: 40GB
graphics: nvidia MX 4000
sound:c-media sound card



Offline Matteo

  • *
  • Posts: 7
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Reply #1 on: May 18, 2008, 05:29:16 AM
Hi !

I have the same problem...
I have Vista and XP, .net framework installed, the wiimote connected, But the computer shuts down or gives a blue screen.
Please ! I have no idea of how to solve it.

Thanks



Offline ikazuchi

  • *
  • Posts: 3
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Reply #2 on: May 18, 2008, 03:13:38 PM
I have that problem with two of my other computers (a dual core and a laptop);however, my third computer works perfect.
For the computer that works, i have these installed:
.net 1.1
.net 2.0
microsoft visual C++ 2005 Redistributable
SP2

I know for sure that my other two computers have a different installations.  Its a long shot (and I'm no programer) but I've yet to try installing the same exact installers I used for the computer that worked and see if all goes well.



Offline Kavdragon

  • *
  • Posts: 3
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Reply #3 on: June 23, 2008, 06:12:19 PM
Yep...
Got the same problem...(Just for the count...)



Offline Kavdragon

  • *
  • Posts: 3
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Reply #4 on: June 23, 2008, 07:38:27 PM
Update:
I have tried installing .Net framework 1.1, as well as .Net framework 2.0, and microsoft visual C++ 2005 Redistributable...Still crashing...
Any other suggestions?



Offline lensshift

  • *
  • Posts: 2
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Reply #5 on: June 27, 2008, 11:33:01 AM
I have the same problem too. Would be really great if someone could help us!



Offline lensshift

  • *
  • Posts: 2
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Reply #6 on: June 27, 2008, 01:09:15 PM
Hi!

I tried bluesoleil version 5.0 and it works perfectly now. I downloaded it from softpedia or something. You don't get it from the bluesoleil site i think. The whiteboardsoftware seems to be uncompatible to the new version (which is 5.2.227.1).

I hope it helps!