Author Topic: trouble with whiteboard 0.2 and 0.3  (Read 3937 times)

Offline ikazuchi

  • *
  • Posts: 3
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
on: May 17, 2008, 09:03:16 AM
When I ran the application, it just gave me a black screen which locks up my laptop.  I have .net 2.0 installed for SP1.  Should I install SP2? 
Also, when I tried whiteboard on my vista64 with a CRT monitor I was able to calibrate successfully the four points and the remote was able to pick up my IR pen dots; however, moving the cursor and left clicking does not work at all.  Could it be that CRT monitors do not comply, and if so, how did it succeed in the calibration process?

I am using Infrared Emitting Diode-5mm WaterClear Lens for my pen.

Thanks in advance for any future feedback(s).



Offline UndCon

  • Support Admin
  • *
  • Posts: 566
  • Karma: +11/-3
    • View Profile
    • UndCon
Reply #1 on: May 17, 2008, 11:45:34 AM
Start by verifying your IRpen with the help of a digitalcamera or cellphone camera (same thing)

You can see the IR led and you can determine the "angle of use"




Offline hgds

  • *
  • Posts: 31
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Reply #2 on: May 17, 2008, 07:40:05 PM
For my 0.3 its SP3 compatible only, and for the 0.3.1 (new) its SP2 compatible, later i will compile one for SP1 but install SP2!!! that should help



Offline ikazuchi

  • *
  • Posts: 3
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Reply #3 on: May 18, 2008, 02:58:59 PM
Thanks for the advices guys.  I found out that CRT monitors don't quite work (*duh).  However, on two of my machines that I had to install SP2 and .net 2.0 on, whiteboard 0.2 and 0.3 still crashes.  On the laptop, it resulated on a black screen, and on the dual core, it resulted with the blue screen of death followed by a restart.  Anybody getting this problem as well?